Likingen forsetter!

Beklager at jeg ikke linket noen i går, men linker dere heller fra idag. Istede for å like innlegget mitt skal du kommentere at du vil bli linket, skjedde noe rart med de som likte innleggene mine i går, får ikke sett hvem de var. Så jeg valgte Tonje og Anna Rasmussen som blir linket å får en liten anbefaling nå.

 


Tonjemt.blogg.no

Tonje er ei utrolig herlig jente som blogger om mote, musikk, venner og familie. Bloggen hennes oppdateres ca hverdag og noen ganger flere ganger om dagen. Jeg begynte å lese bloggen hennes den siste uka i sommerferien, da jeg møtte denne skjønningen på mattekurs!

 


mammatilmichelle.blogg.no

Bak bloggen mammatilmichell er det ei ung å vakker mor som heter Anna Rasmussen. Hun er mamma til verdens skjønneste jente, Michelle. Leser du bloggen hennes får du vite mye om hverdagen hennes, livet som ung mor og masse fine bilder av MIchelle. Jeg leser bloggen hennes hver eneste dag og får melding på telefon hver gang hun har blogget. Stå på Anna, du er en god mor!

 

Da har jeg linket to flotte jenter, om du vil bli linket og få en liten anbefaling, så er det eneste du trenger å gjøre er å skrive en liten kommentar! :)

<3 Ingrid Madeleine

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

Hei! Jeg er Ingrid Madeleine, er 17 år og bor i Larvik. Her vil du lese om min hverdag, og litt forskjellig. Legg gjerne igjen en kommentar :-)ingridmadeleineeftedal@hotmail.com


gratisdesign av Tonjemt
hits