VURDERINGENE ER KLARE

Heihei! Da er tiden inne for å la dere få vite hvem som har blitt vurdert :) Jeg kommer til å vurdere to blogger en gang i uka fremover :) Virket som om dere liker å bli vurdert!

Den ene bloggen som ble trukket ut for vurdering er http://marthess.blogg.no/. Eieren av denne bloggen heter Marthe og er 18 år gammel. Bloggen hennes inneholder hennes interesser for hest, hverdagen hennes og annet som faller henne inn. Marthe går på Melsom videregående skole, toppidrett hest. Marthe har to hester, hun blogger om og tar masse bilder av dem.


FØRSTEINNTRYKK: førsteinntrykket jeg fikk av bloggen til Marthe var at den så utrolig fin ut. Den er lett og overskitelig, headeren hennes viste at det var hun som eier bloggen.
INNHOLD: du blogger og fyller innleggene dine med bilder, noe som fanger leseren! :-)
HELHETLIG: Denne bloggen er utrolig fin og koselig å lese, og den fortjener å bli tatt en tur innom. Jeg gir deg terningkast 6 for bloggen din! stå på! :)


Den andre bloggen jeg valgte er http://martinera.blogg.no/. Eieren av denne bloggen er Martine på 13 år. Hun kommer fra Drammen og blogger mye om hverdagen sin, sminke, mote og bilder. Innleggene hennes består av bilder og tekst som fanger leseren.

FØRSTEINNTRYKK: førsteinntrykket jeg fikk av bloggen til Martine er at den så veldig bra ut. Den er oversiktlig og headeren passer til designet, men ingen bilde av henne uten om i sidemenyen.
INNHOLD: Du blogger mye og fyller alle innleggene dine med ett bilde, noe som er ett pluss!
HELHETLIG: Denne bloggen er verdt å besøke! :) jeg gir deg karakter 5 fordi headeren din.


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

Hei! Jeg er Ingrid Madeleine, er 17 år og bor i Larvik. Her vil du lese om min hverdag, og litt forskjellig. Legg gjerne igjen en kommentar :-)ingridmadeleineeftedal@hotmail.com


gratisdesign av Tonjemt
hits