smile

Heihei, søte lesere! ♥ Har vært en lang og tung dag i dag. Har hatt mye å tenke på, og mye å gjøre. Var en liten tur innom byen istad å fikk kjøpt noen nye ting, legger de ut i morgen hvis jeg orker. I morgen skal jeg først være utplassert i barnehagen fra 07.45 - 14.15 og deretter rett på jobb. Jobber frem til ni, så får se hva jeg orker.

Nå har jeg nettopp sett premieren på unge mødre, litt av en sesong i år. Gleder meg til mammatilmichelle altså Anna og Michelle kommer på tv. Men nå er jeg trøtt å sliten å vurderer sterkt å gå å legge meg. Men jeg ville ta meg tid til å blogge med dere.


Dagens bilde kommer fra we♥it, har desverre ikke vært istand til å ta bilder. Men skal prøve så godt jeg kan, nå nærmer det seg snart helg, og har full plan i helgen. Kommer en oppdatering på fredag om hva som skjer. Skal ha med kameraet mitt hvor enn jeg går :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

Hei! Jeg er Ingrid Madeleine, er 17 år og bor i Larvik. Her vil du lese om min hverdag, og litt forskjellig. Legg gjerne igjen en kommentar :-)ingridmadeleineeftedal@hotmail.com


gratisdesign av Tonjemt
hits