This is me

Jeg tenkte jeg skulle fortelle dere litt om hva jeg sliter med for tiden. Jeg er ei jente som er midt i den verste delen av tenårene. Jeg sliter med meg selv, sliter med å se meg selv i speilet. Det er vondt å se seg selv i speilet og se alle feilene og alt som kunne vært så mye bedre. Kjenner tårene presser på hver gang jeg ser meg selv i speilet, det gjør vondt. Det er vondt å se seg selv på en negativ måte. Ikke nok med at jeg sliter med selvbildet og selvfølelsen min men jeg sliter også med at jeg er veldig usikker og redd. Jeg er redd for å si de feile ordene, redd for å drite meg ut og redd for å si min egen mening. Det å dra i butikken og kjøpe nye klær er nok til å få meg til å knekke sammen.


På skolen er jeg flink til å gjemme alt bak et smil, jeg gjemmer alt bak en maske. Det er vondt å gå å smile og le hele tiden, og veldig slitsomt. Når jeg kommer hjem etter en lang dag, orker jeg ikke annet enn å gråte. Det gjør så vondt. Når folk spør hvordan det går med meg, sier jeg at alt er bare bra. Noe som er en løyn.


Etter mye frem og tilbake har jeg skjønt at jeg trengte en voksen å snakke med, prøve å få det bedre. Jeg snakker med ei forståelsesfull dame en gang i uken, noe som hjelper en del. Jeg får lettet hjertet og tankene mine.

...

4 kommentarer

Ida Nordland Kristiansen

03.02.2013 kl.11:43

jeg sliter med litt av det samme.."/<3

kan du legge meg til som venn, klarer ikke å legge deg til ;p

Malin

03.02.2013 kl.17:26

Så fin historie ! Var litt gripende <3

Så bra du får prate med noen da :)

ingrid madeleine

03.02.2013 kl.20:59

Ida Nordland Kristiansen: :( leit å høre.. Har lagt deg til som venn :)

ingrid madeleine

03.02.2013 kl.21:01

Malin: Føles veldig mye bedre å snakke om det som skjer..

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

Hei! Jeg er Ingrid Madeleine, er 17 år og bor i Larvik. Her vil du lese om min hverdag, og litt forskjellig. Legg gjerne igjen en kommentar :-)ingridmadeleineeftedal@hotmail.com


gratisdesign av Tonjemt
hits