Head up, stay strong, fake smile and move on.

Hei kjære lesere. Beklager dårlig blogging de siste dagene. Skal skjerpe meg. Det har skjedd utrolig mye de siste dagene, ting som har fått meg til å knekke sammen. Jeg er veldig svak fortiden, så derfor orker jeg ikke så mye mer enn å bare være på skolen.

Hver eneste dag må jeg overbevise meg selv og de rundt meg om at alt går bra. At jeg har det bra. Men noen dager klarer jeg ikke det. Idag er den dagen. Idag er dagen hvor jeg gir opp alt uten å gi det en sjanse engang. Den minste negative kommentar er alt til å få meg til å gråte i dag.

Nå har jeg hatt 3 dårlige dager på rad, håper det snart kommer en positiv. Negative dager gjør deg utslitt, jeg takler ikke flere negative nå. Håper så på at dagen i morgen i praksis får meg til å føle meg bedre. Jeg har ett mål disse dagene, å det er å ikke gi opp.. Veldig nær å bryte målet. Det føles så langt unna.

Beklager ett negativt innlegg, men min blogg, å derfor vil jeg dele dette med dere, så dere vet hva jeg er i mellom..

3 kommentarer

Sabrina Mydland

06.02.2013 kl.10:49

huff , nei de negative dagene har jeg også, håper alt går bra å at den positive dagen ligger rett rundt hjørnet! aldri gi opp! kjempe fin blogg!

Liette

06.02.2013 kl.11:06

Hoff, skjønner deg! Håper du kommer på bedringens vei å blir i bedre humør å at dagene blir enklere, lykke til <3
Stakkar deg! Håper det ordner seg så sjapt som mulig :)

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

Hei! Jeg er Ingrid Madeleine, er 17 år og bor i Larvik. Her vil du lese om min hverdag, og litt forskjellig. Legg gjerne igjen en kommentar :-)ingridmadeleineeftedal@hotmail.com


gratisdesign av Tonjemt
hits