Perfect sunday

Heihei fantastiske lesere ? Denne uken har hvert ett rent helvette for meg, unnskyld ordspråket mitt. Har hatt veldig mye å gjøre. Skole, jobb, trene og ikke minst det å få sove. Jeg merker kroppen min er helt utslitt. Denne helgen jobbet jeg både fredag og lørdag, noe som gjør at det ikke er så lett å få funnet på noe, men Tina kom til meg etter jobb på søndag noe som er utrolig koselig. Tina hadde med seg verdens fineste hund på besøk, Pelle, så vi har bare slappet av og snakket gossip, haha.

Overskriften kommer av det at for det første så er Tina og Pelle her, og for det andre så er det masse sol ute! Det er deilig, endelig kan man kjenne at våren begynner å komme. Gleder meg til isen smelter så jeg kan begynne å kjøre scooter igjen! Da får jeg endelig en frihetsfølelse. Men over til poenget eller hva jeg skal kalle det. Hehe. Tina fikk med meg å Pelle ut så vi kunne "leke" litt i det fine været, Kameraet var selvfølgelig med på tur så vi fikk tatt en god del bilder.


Men nå skal vi spise "middag" KOS DERE!

 

 

Én kommentar

naajz

03.03.2013 kl.18:30

veldig fin blogg du hadde :)

Hadde blitt veldig glad om du hadde spurt om spm på spm runden min på bloggen min !!<3

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

Hei! Jeg er Ingrid Madeleine, er 17 år og bor i Larvik. Her vil du lese om min hverdag, og litt forskjellig. Legg gjerne igjen en kommentar :-)ingridmadeleineeftedal@hotmail.com


gratisdesign av Tonjemt
hits