Fix a heart


It's probably what's best for youI. Only want the best for you. And if I'm not the best, then you're stuck.I tried to sever ties, and I ended up with wounds to bind. It?s like you're pouring salt in my cuts.
And I just ran out of band aids. I don't even know where to start, cause you can bandage the damage. You never really can fix a heart. Even now I know what's wrong, how could I be so sure. If you never say what you feel. I must have held you hand so tight, you didn't have the will to fight. I guess you needed more time to heal. Baby I just ran out of band aids. I don't even know where to start, cause you can bandage the damage, you never really can fix a heart.You must be a miracle workers, wearing up and down you can fix what's been broken. Please don't get my hopes up no nobaby tell me how could you be so cruel. It's like you're pouring salt on my cuts. You never really can fix my heart

- Demi Lovato

Perfect sunday

Heihei fantastiske lesere ? Denne uken har hvert ett rent helvette for meg, unnskyld ordspråket mitt. Har hatt veldig mye å gjøre. Skole, jobb, trene og ikke minst det å få sove. Jeg merker kroppen min er helt utslitt. Denne helgen jobbet jeg både fredag og lørdag, noe som gjør at det ikke er så lett å få funnet på noe, men Tina kom til meg etter jobb på søndag noe som er utrolig koselig. Tina hadde med seg verdens fineste hund på besøk, Pelle, så vi har bare slappet av og snakket gossip, haha.

Overskriften kommer av det at for det første så er Tina og Pelle her, og for det andre så er det masse sol ute! Det er deilig, endelig kan man kjenne at våren begynner å komme. Gleder meg til isen smelter så jeg kan begynne å kjøre scooter igjen! Da får jeg endelig en frihetsfølelse. Men over til poenget eller hva jeg skal kalle det. Hehe. Tina fikk med meg å Pelle ut så vi kunne "leke" litt i det fine været, Kameraet var selvfølgelig med på tur så vi fikk tatt en god del bilder.


Men nå skal vi spise "middag" KOS DERE!

 

 

i love you

Heihei mine fantastiske lesere ♥ Har en veldig dårlig periode fortiden. Orker ingen verdens ting. Jeg har verdens bestevenner som stiller opp hele tiden, aner ikke hva jeg skulle gjort uten de nå. Alt sliter meg ut, bare det å stå opp om morgenen og tenke på en lang skole dag. Håper ting blir bedre snart. Har hatt en lang og vond ferie, har ikke orket å gjøre noe annet enn å være med familie.

Kan ikke annet en å elske denne jenta. Hun får meg til å smile unasett hva som skjer å unasett hva som har skjedd. Ingen er så god som ida pusen min.

Jeg trenger DIN hjelp

Heihei ♥ Etter alt det som har skjed i det siste, trenger jeg DIN hjelp for å få tilbake blogg-insperasjonen. Tusen takk for alle flotte kommentarer, setter veldig pris på alle og en hver. Siden leserstatestikken også har godt opp en del, lurte jeg på om det er noe DU vil at jeg skal blogge om? Outfits, bilder, video, innkjøp hva som helst! Ikke vær redd for å komme med forslag. Jeg er åpen for det aller meste. Trenger virkelig tips for å kunne orke å forsette å blogge!

KOM MED DITT FORSLAG!

Like a skyscraper

Skies are crying, I am watching. Catching teardrops in my hands. Only silence, as it's ending, like we never had a chance. Do you have to make me feel like, there's nothing left of me? You can take everything I have.You can break everything I am. Like I'm made of glass. Like I'm made of paper. Go on and try to tear me down. I will be rising from the ground. Like a skyscraper. As the smoke clears. I awaken and untangle you from me. Would it make you feel better to watch me while I bleed.All my windows, still are broken, but I'm standing on my feet. Go run I'm gonna stay right here. Watch you disappear yeah. Go run yeah it's a long way down. But I'm closer to the clouds up here. You can take everything I have. You can break everything I am. Like I'm made of glass. Like I'm made of paper
Go on and try to tear me down. I will be rising from the ground. Like a skyscraper, like a skyscraper

A mirror shows the outside, but never the pain on the inside

The smile you see is fake, the laugh you hear isn't real, the voice you hear is so close cracking, yet if you looked into my eyes, you would know why..

i'll be ok, just not today

She's the girl that belives that what comes around goes around. The one that hopes for a bettery day. The one that won't give up on you. She's the girl that's unlike the rest. The one that spent her days smiling, and her nights crying. She's the girl that would love to be loved. The one that looks so damn strong, but feels so wak. She's the girl that picks herself up every time she falls..

Head up, stay strong, fake smile and move on.

Hei kjære lesere. Beklager dårlig blogging de siste dagene. Skal skjerpe meg. Det har skjedd utrolig mye de siste dagene, ting som har fått meg til å knekke sammen. Jeg er veldig svak fortiden, så derfor orker jeg ikke så mye mer enn å bare være på skolen.

Hver eneste dag må jeg overbevise meg selv og de rundt meg om at alt går bra. At jeg har det bra. Men noen dager klarer jeg ikke det. Idag er den dagen. Idag er dagen hvor jeg gir opp alt uten å gi det en sjanse engang. Den minste negative kommentar er alt til å få meg til å gråte i dag.

Nå har jeg hatt 3 dårlige dager på rad, håper det snart kommer en positiv. Negative dager gjør deg utslitt, jeg takler ikke flere negative nå. Håper så på at dagen i morgen i praksis får meg til å føle meg bedre. Jeg har ett mål disse dagene, å det er å ikke gi opp.. Veldig nær å bryte målet. Det føles så langt unna.

Beklager ett negativt innlegg, men min blogg, å derfor vil jeg dele dette med dere, så dere vet hva jeg er i mellom..

Starten på mitt nye liv

Heihei fantastiske lesere♥ Jeg har lenge sagt til meg selv at nå må jeg begynne å trene og spise sunnere. Men har aldri kommet lengre enn å ha klart det kunn en dag. Hehe, flaut.. Men tror mange kjenner seg igjenn. I morgen er det en ny uke med nye muligheter. Jeg har bestemt meg for at i morgen starter jeg på ett nytt og bedre liv. Et liv hvor jeg spiser sunnere og trener ofte. Har pakket treningstøy klart ned i baggen allerede, så jeg ikke har noen unnskyldning når jeg våkner i morgen tidelig.Som dere så i det ene innlegget mitt, fortalte jeg dere om at jeg sliter veldig med meg selv. Derfor håper jeg kanskje dette hjelper meg mer.

Trener du?

03.02

Heihei ♥ Nå har kjæresten min nettopp dratt hjem, å jeg sitter her å slapper av. Jeg ble heldigvis ferdig med rommet mitt, å fikk ett bra resultat. Kan faktisk ikke huske sist jeg var så fornøyd med rommet mitt. Nå er det bare å holde det sånn da.. Men siden jeg skal til mamma i morgen så klarer jeg jo å ha det ryddig i 1 uke i allefall. Haha, neida. Pappa sa til meg at vis jeg klarer å ha det så ryddig som det er nå, skal han hjelpe meg å male noen av veggene mine og ikke minst den ene veggen min som nå er lilla som skal bli hvit. Gleder meg! ELSKER FORANDRINGER på rommet!

HVA SYNTES DU? 

 

Les mer i arkivet » Mars 2013 » Februar 2013 » Januar 2013
legg meg til som venn

Hei! Jeg er Ingrid Madeleine, er 17 år og bor i Larvik. Her vil du lese om min hverdag, og litt forskjellig. Legg gjerne igjen en kommentar :-)ingridmadeleineeftedal@hotmail.com

gratisdesign av Tonjemt

hits