She's standing on a line between giving up and seeing how much more she can take

Hei fantastiske lesere. Betyr utrolig mye for meg at folk er innom bloggen min selv når jeg ikke blogger. Jeg har desverre ingen bloggmotivasjon fortiden. Skjer litt for mye som rett å slett tar helt knekken på meg. Jeg har laget ett forhåndsinnlegg til dere, som jeg legger ut når jeg er klar for å fortelle dere litt om hva jeg er igjennom fortiden. Tusen takk til alle dere som stiller opp for meg, betyr virkelig mye. Kan hende jeg blogger innimellom fremover, men kan ikke love noe. Jeg hadde en spørsmålsrunde her på bloggen og hadde tenkt til å svare dere i videoblogg, men etter mange spørsmål jeg rett og slett har slettet gjorde meg så svak at jeg ikke orker å svare på dem. Men nok om det. Blogger senere når jeg er klar for det..Denne sangen sier mer en tusenvis av ord

Kjenner meg godt igjenn i denne sangen. Hørte den første gang på "hver gang vi møtes" på TV2 på Lene Marlin sin dag. Jeg klarte ikke slutte å gråte. Den treffer meg. Lytt til den, den er virkelig verdt det..

Ny uke og nye muligheter

Heihei ♥ Har vært en lang og ikke minst slitsom dag idag. Når jeg kom hjem fra skolen, ca fire tiden, la jeg meg på sengen og sovnet, jeg sov frem til syv tiden. Deilig å sove, men skulle egentlig trene med Ida. Uff, fikk dårlig samvittighet når jeg våknet å så klokken var så mye. Ellers i dag har jeg vært litt med kjæresten min, sett litt tv og kommet til mamma. ♥

Minner på at spørsmålsrunden min fortsetter, jo flere spørsmål jo større sansynglighet er det at jeg svarer på videoblogg! SÅ KOM I GJENN SPØRR!

spørsmålsrunde

Overskriften sier vel egentlig alt, jeg tenkte å ha en spørsmålsrunde her på bloggen. Så hvis det er noe dere lurer på så er det bare å spørre, jeg tenkte kanskje å ta svarene på video, siden jeg fant nettopp ut at det går ann å filme med speilrefleksen min.

Er det noe DU lurer på, så spør i vei!Nytt design og header

Takket være herlige Tonje har bloggen min fått en ekstrem makeover. Haha. Er kjempe fornøyd med både designet og headeren. Ta deg en tur innom Tonje's blogg!

(klikk på bildet så kommer du til bloggen hennes)


Nå skal jeg snart hjem, pappa kommer å henter meg om ikke alt forlenge. Så vil ikke bruke den siste tiden på å blogge, men skal blogge litt når jeg kommer hjem tenker jeg, lage en del forhåndsskrevende innlegg fordi den uken som kommer nå går nok i ett kjør. ♥Dere er herlige

Bildedrys

Heihei ♥ Da har jeg å Tina endelig fått tatt bilder ute og lagt de inn på pcen. Nå sitter vi med hver vår pc og drikker varm kakao med krem. Vi koser oss masse inne i varmen. Pelle har lagt seg i buret sitt til å sove, han er så nydelig ♥Som dere sikkert ser har jeg byttet til ett nytt design som er laget av Tonje, jeg har også bestilt header av henne. Hun er kjempe flink! Jeg kjenner Tonje fra skolen, hun går i parallell (?) klassen min. Tonje lager gratis design, gratis headere og du kan kjøpe skreddersydde design til din blogg. Jeg anbefaler å ta turen innom bloggen hennes ♥ Hun skal hjelpe meg litt med bloggen, fordi jeg suger til koding osv. Haha, bra det finnes ferdig design sier i alle fall jeg.

søndaag

Heihei fantastiske lesere ♥ Har du sovet godt? det har jeg, ble ikke så mange timer søvn, fordi Pelle ville ut å tisse. Vi lå lenge å koset med Pelle og bare snakket. Så gikk turen inn på badet for å dusje Pelle, har aldri sett noe så nydelig og nysjerrig. hihi ♥ I dag går tiden til å slappe av, og bare kose oss. Kan hende vi skal ta en liten soltime og besøke stallen.

Tenkte vi snart skulle ut en tur å ta litt bilder i snøen. Er så morsomt og koselig å ta bilder. Spesielt når det er snø og lyst ute. Kanskje vi tar med Pelle hvis det ikke er for kaldt for han. Har hatt en fantastisk helg med alle jeg er glad i rundt meg. Med hånden på hjertet har denne helgen vært bra. ¨

HVA GJØR DU I DAG?  

Lørdagskveld og jentekos

Heihei ♥ Håper dere har hatt en fin lørdag. Jeg har hatt en fantastisk fin lørdag med ei av mine aller beste venner. Vi startet dagen med shopping og avsluttet kvelden med bilder. I mellomtiden har vi sett film, koset med Pelle (hunden til Tina), farget håret mitt rødt og koset oss masse. Siden vi begge to har speilreflekskamera har vi hatt det veldig gøy.
It's the times we're so crazy, that people think we're high.
It's the times we laugh so hard, we can't help but cry
It's all the inside jokes, and "remember whens".
Those ar all the reasons that we're best friends ♥

Nå er vi trøtte å slitene etter en lang dag, hvor vi har hatt det utrolig koselig. Kommer nok mange bilder i morgen også, før jeg tar turen hjem. Hihi.

HVA HAR DU GJORT I DAG? 

jentekveld

Heihei, fantastiske lesere ♥ I dag har tilbringt dagen med Ida, snuppa. Vi er sammen hver eneste dag på skolen, og en gang i blant etter skolen. Vi er treningspartnere! (y) haha. Vi har vært på grillen og tatt solarium, deilig å få litt farge nå som det er vinter. Etter det har vi gjort mye tull og tøys. Skal fortelle dere en hemmelighet nå snart, må bare snakke litt mere med Ida først. Jeg hadde med meg speilreflekskameraet til Ida, og vi tok en del bilder, men må bare se igjennom de først, før jeg legger de ut her. Men jeg passet på å få tatt noen med mobilen, så det ikke ble ett tomt innlegg.
Fiiiiine idapuuuuus <3

Har hatt en fantastisk fin kveld, med min snuppe ♥ Nå er jeg utslitt å trøtt, så vurderer å legge meg om ikke alt for lenge. I morgen lover jeg å legge ut mange bilder, skal sove hos Tina, og vi er utrolig flinke til å ta masse bilder av alt og ingenting :) Håper du har hatt en fin start på helgen! Hva har du gjort i dag? <3

♥LOVE

smile

Heihei, søte lesere! ♥ Har vært en lang og tung dag i dag. Har hatt mye å tenke på, og mye å gjøre. Var en liten tur innom byen istad å fikk kjøpt noen nye ting, legger de ut i morgen hvis jeg orker. I morgen skal jeg først være utplassert i barnehagen fra 07.45 - 14.15 og deretter rett på jobb. Jobber frem til ni, så får se hva jeg orker.

Nå har jeg nettopp sett premieren på unge mødre, litt av en sesong i år. Gleder meg til mammatilmichelle altså Anna og Michelle kommer på tv. Men nå er jeg trøtt å sliten å vurderer sterkt å gå å legge meg. Men jeg ville ta meg tid til å blogge med dere.


Dagens bilde kommer fra we♥it, har desverre ikke vært istand til å ta bilder. Men skal prøve så godt jeg kan, nå nærmer det seg snart helg, og har full plan i helgen. Kommer en oppdatering på fredag om hva som skjer. Skal ha med kameraet mitt hvor enn jeg går :)

Les mer i arkivet » Februar 2013 » Januar 2013 » Desember 2012
legg meg til som venn

Hei! Jeg er Ingrid Madeleine, er 17 år og bor i Larvik. Her vil du lese om min hverdag, og litt forskjellig. Legg gjerne igjen en kommentar :-)ingridmadeleineeftedal@hotmail.com

gratisdesign av Tonjemt

hits