i love you

Heihei mine fantastiske lesere ♥ Har en veldig dårlig periode fortiden. Orker ingen verdens ting. Jeg har verdens bestevenner som stiller opp hele tiden, aner ikke hva jeg skulle gjort uten de nå. Alt sliter meg ut, bare det å stå opp om morgenen og tenke på en lang skole dag. Håper ting blir bedre snart. Har hatt en lang og vond ferie, har ikke orket å gjøre noe annet enn å være med familie.

Kan ikke annet en å elske denne jenta. Hun får meg til å smile unasett hva som skjer å unasett hva som har skjedd. Ingen er så god som ida pusen min.

Jeg trenger DIN hjelp

Heihei ♥ Etter alt det som har skjed i det siste, trenger jeg DIN hjelp for å få tilbake blogg-insperasjonen. Tusen takk for alle flotte kommentarer, setter veldig pris på alle og en hver. Siden leserstatestikken også har godt opp en del, lurte jeg på om det er noe DU vil at jeg skal blogge om? Outfits, bilder, video, innkjøp hva som helst! Ikke vær redd for å komme med forslag. Jeg er åpen for det aller meste. Trenger virkelig tips for å kunne orke å forsette å blogge!

KOM MED DITT FORSLAG!

Like a skyscraper

Skies are crying, I am watching. Catching teardrops in my hands. Only silence, as it's ending, like we never had a chance. Do you have to make me feel like, there's nothing left of me? You can take everything I have.You can break everything I am. Like I'm made of glass. Like I'm made of paper. Go on and try to tear me down. I will be rising from the ground. Like a skyscraper. As the smoke clears. I awaken and untangle you from me. Would it make you feel better to watch me while I bleed.All my windows, still are broken, but I'm standing on my feet. Go run I'm gonna stay right here. Watch you disappear yeah. Go run yeah it's a long way down. But I'm closer to the clouds up here. You can take everything I have. You can break everything I am. Like I'm made of glass. Like I'm made of paper
Go on and try to tear me down. I will be rising from the ground. Like a skyscraper, like a skyscraper

A mirror shows the outside, but never the pain on the inside

The smile you see is fake, the laugh you hear isn't real, the voice you hear is so close cracking, yet if you looked into my eyes, you would know why..

i'll be ok, just not today

She's the girl that belives that what comes around goes around. The one that hopes for a bettery day. The one that won't give up on you. She's the girl that's unlike the rest. The one that spent her days smiling, and her nights crying. She's the girl that would love to be loved. The one that looks so damn strong, but feels so wak. She's the girl that picks herself up every time she falls..

Head up, stay strong, fake smile and move on.

Hei kjære lesere. Beklager dårlig blogging de siste dagene. Skal skjerpe meg. Det har skjedd utrolig mye de siste dagene, ting som har fått meg til å knekke sammen. Jeg er veldig svak fortiden, så derfor orker jeg ikke så mye mer enn å bare være på skolen.

Hver eneste dag må jeg overbevise meg selv og de rundt meg om at alt går bra. At jeg har det bra. Men noen dager klarer jeg ikke det. Idag er den dagen. Idag er dagen hvor jeg gir opp alt uten å gi det en sjanse engang. Den minste negative kommentar er alt til å få meg til å gråte i dag.

Nå har jeg hatt 3 dårlige dager på rad, håper det snart kommer en positiv. Negative dager gjør deg utslitt, jeg takler ikke flere negative nå. Håper så på at dagen i morgen i praksis får meg til å føle meg bedre. Jeg har ett mål disse dagene, å det er å ikke gi opp.. Veldig nær å bryte målet. Det føles så langt unna.

Beklager ett negativt innlegg, men min blogg, å derfor vil jeg dele dette med dere, så dere vet hva jeg er i mellom..

Starten på mitt nye liv

Heihei fantastiske lesere♥ Jeg har lenge sagt til meg selv at nå må jeg begynne å trene og spise sunnere. Men har aldri kommet lengre enn å ha klart det kunn en dag. Hehe, flaut.. Men tror mange kjenner seg igjenn. I morgen er det en ny uke med nye muligheter. Jeg har bestemt meg for at i morgen starter jeg på ett nytt og bedre liv. Et liv hvor jeg spiser sunnere og trener ofte. Har pakket treningstøy klart ned i baggen allerede, så jeg ikke har noen unnskyldning når jeg våkner i morgen tidelig.Som dere så i det ene innlegget mitt, fortalte jeg dere om at jeg sliter veldig med meg selv. Derfor håper jeg kanskje dette hjelper meg mer.

Trener du?

03.02

Heihei ♥ Nå har kjæresten min nettopp dratt hjem, å jeg sitter her å slapper av. Jeg ble heldigvis ferdig med rommet mitt, å fikk ett bra resultat. Kan faktisk ikke huske sist jeg var så fornøyd med rommet mitt. Nå er det bare å holde det sånn da.. Men siden jeg skal til mamma i morgen så klarer jeg jo å ha det ryddig i 1 uke i allefall. Haha, neida. Pappa sa til meg at vis jeg klarer å ha det så ryddig som det er nå, skal han hjelpe meg å male noen av veggene mine og ikke minst den ene veggen min som nå er lilla som skal bli hvit. Gleder meg! ELSKER FORANDRINGER på rommet!

HVA SYNTES DU? 

 

søndag er min rydde dag

Heihei kjære lesere. Tusen takk for alle som tok en tur innom bloggen min i går når jeg delte "historien" min. Betyr mye! Nå har jeg nettopp kommet hjem fra Tina ♥ Tenkte jeg skulle lage ett innlegg om hva jeg har gjort i helgen senere i dag.. Men nå står rydding på tur. Jeg lovet pappa å rydde rommet mitt i dag. Så da er det bare å begynne i rote..

HVA GJØR DU IDAG?

This is me

Jeg tenkte jeg skulle fortelle dere litt om hva jeg sliter med for tiden. Jeg er ei jente som er midt i den verste delen av tenårene. Jeg sliter med meg selv, sliter med å se meg selv i speilet. Det er vondt å se seg selv i speilet og se alle feilene og alt som kunne vært så mye bedre. Kjenner tårene presser på hver gang jeg ser meg selv i speilet, det gjør vondt. Det er vondt å se seg selv på en negativ måte. Ikke nok med at jeg sliter med selvbildet og selvfølelsen min men jeg sliter også med at jeg er veldig usikker og redd. Jeg er redd for å si de feile ordene, redd for å drite meg ut og redd for å si min egen mening. Det å dra i butikken og kjøpe nye klær er nok til å få meg til å knekke sammen.


På skolen er jeg flink til å gjemme alt bak et smil, jeg gjemmer alt bak en maske. Det er vondt å gå å smile og le hele tiden, og veldig slitsomt. Når jeg kommer hjem etter en lang dag, orker jeg ikke annet enn å gråte. Det gjør så vondt. Når folk spør hvordan det går med meg, sier jeg at alt er bare bra. Noe som er en løyn.


Etter mye frem og tilbake har jeg skjønt at jeg trengte en voksen å snakke med, prøve å få det bedre. Jeg snakker med ei forståelsesfull dame en gang i uken, noe som hjelper en del. Jeg får lettet hjertet og tankene mine.

...

Les mer i arkivet » Februar 2013 » Januar 2013 » Desember 2012
legg meg til som venn

Hei! Jeg er Ingrid Madeleine, er 17 år og bor i Larvik. Her vil du lese om min hverdag, og litt forskjellig. Legg gjerne igjen en kommentar :-)ingridmadeleineeftedal@hotmail.com

gratisdesign av Tonjemt

hits