jentekveld

Hei :) nå kommer jeg med en liten oppdatering for hva jeg har gjort i dag og hva som skjer videre i kveld.

Etter skolen dro jeg en kjapptur hjemom å la fra meg skoleveska og tok bussen til sandefjord for å møte mi kjære søte Katharina. Vi gikk rundt i byen å koset oss, spiste middag på jordbærpikene og gikk rundt å så litt rundt i de forskjellige butikkene. Kjøpte en lysgrønn/turkis genser, men siden jeg blogger fra skolepc'n så har jeg ikke så mange bilder. Så tenkte jeg skulle legge ut noen bilder når jeg kommer hjem til pc'n min igjenn.


Weheartit.com

I kveld skal jeg å Katharina bare slappe av, se Norske talenter og bare kose oss. Blogger sikkert fra iPhone'n min senere i kveld så dere kan få noen bilder! :) Skal overnatte hos den søte jenta. Blir kjempe koselig!Gammelt bilde, men minnene som tels!  <3

Hva skal du ikveld?  Håper dere får en fin fredagskveld!

<3 ingrid Madeleine

Skoleblogging

Hei!:) nå sitter jeg å Mosti på ett grupperom å skal ha kartleggeren på engelsk. Drit kjedelig :( men slipper vanlig undervisning da..

Uff, morgen blide å greier..

Håper dere får en fin dag! <3

<3 ingrid madeleine

Ingrid Madeleine

Hei, jeg heter Ingrid Madeleine og er 16 år. Jeg går helse og oppvekst på Thor Heyerdahl videregående skole og jobber på eurospar moveien i Sandefjord. På fritden er jeg opptatt av å trene, være med venner og ikke minst kjæresten min, Marius. Jeg har valgt å lage en ny blogg, fordi nå har jeg bestemt meg for å blogge fast. Ikke ha lange bloggpauser. På min blogg kommer jeg til å blogge mest opp hva jeg gjør, hvordan jeg har det, outfit og alt annet som faller meg inn. Håper du fikk ett lite inblikk i hva som vil skje her! :) kommer sikker til å kjøre en del konkurranser og gjøre mye morsomt, følg med! :) Legg meg gjerne til som venn, fordi da får jeg oppdatert meg på dine innlegg også! Kommenterer somregel tilbake.

Jeg kommer ikke til å skrive feilfrie innlegg, kan hende jeg har noen skrivefeil, men dette er en fritisdblogg, ikke en eksamen. :)

Håper alle får en fin dag!

<3 Ingrid madeleine

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)

Les mer i arkivet » Januar 2013 » Desember 2012 » November 2012
legg meg til som venn

Hei! Jeg er Ingrid Madeleine, er 17 år og bor i Larvik. Her vil du lese om min hverdag, og litt forskjellig. Legg gjerne igjen en kommentar :-)ingridmadeleineeftedal@hotmail.com

gratisdesign av Tonjemt

hits