Moss - Horten

Nå sitter to slitene tenåringer på Moss - Horten og slapper av etter en lang dag i Sverige! Vi har stor koset oss, og kjøpt masse godt godteri, brus og mye annet! Legger ut bilder senere :-)

Bestejenta mi!

Har du hatt en fin dag?:-) kommenterer alltid tilbake! :-)

<3 Ingrid Madeleine

sweden with my best friend

Nå går turen til det store utland, Sverige, med min besteveninne og min kjære mamma! Skikkelig jente tur :-) blir kjempe koselig! Gleder meg som en liten unge, er så koselig å tilbringe tid med din bestevenn samtidig som du er med mammaen din! Shopping + jenter = sant! haha.

 

Har dere sett den nye funksjonen som har kommet på blogg.no nå? Du kan selv velge når du vil publisere innleggene dine. Hvis du vet du har dårlig tid en dag, kan du skrive ett innlegg dagen før så publiserer blogg.no det dagen du har dårlig tid. Jeg kommer nok til å bruke den, en dag hvor jeg har mye lekser eller er bortreist å 3g ikke funker! :-)

Håper dere får en fin dag kjære vakre lesere!
Hva skal du i dag? :)

<3 ingrid madeleine

always kiss me good night

Nå går to slitene jenter å legger seg, etter en lang og hard dag med mye snakking, syning og latter. Det å dele en lørdagskveld med bestevenninna si er noe av det beste som finnes! I morgen går turen mest sansynelig til det store utland (Sverige). Kjempe koselig! :)

Jeg elsker deg gullet!

God natt alle søte lesere, håper dere får en god natt søvn og har hatt en fin lørdag!

<3 ingrid madeleine

Kosekveld med min aller beste jente

Endelig hjemme fra byen, å klar til å tilbringe resten av helgen med bestejenta mi <3 gleder meg til å ha en lang natt forran meg med mye snakking og bare kose oss med mye godt. Kommer sikker masse bilder etterhvert, fordi vi begge liker å ta bilder sammen!

Jeg elsker denne jenta mer enn noe annet! <3

Håper dere får en fin kveld!
Hva skal du i kveld? :)

<3 Ingrid Madeleine

Byen..

Heihei! Nå går turen til Skien med pappa, lenge siden jeg har vært på kjøpesenterene der borte, er så lei av Larvik å Sandefjord. Min kjære lillesøster er på "fotballens dag" på Tjøllingbanen, hun hater nemelig kjøpesenter. Merkelig jente. Neida :-)

I dag har jeg på meg verdens deiligste strikkejakke fra hm, singlett under og en "mørkerød" bukse. Kjempe deilig å ha på seg på en dag som denne.

Blogges sikkert senere idag, <3 love
- Ingrid Madeleine

Natta!

Natta kjære lesere! Blogges i morgen..

Sykt trøtt å sliten..

<3 Ingrid Madeleine

Stay strong

with Demi Lovato

 

 

Jeg elsker Demi Lovato.

<3 ingrid madeleine 

Trening

Nå gjør jeg å Andrea oss klare for å ha en hardtrening! Sykt deilig! :-)

Håndballkamp

Akkurat nå sitter jeg å ser på tjølling jentene mot urædd, stillingen er 17-11 til tjølling! Utrolig stolt av jentene mine!

Likingen forsetter!

Beklager at jeg ikke linket noen i går, men linker dere heller fra idag. Istede for å like innlegget mitt skal du kommentere at du vil bli linket, skjedde noe rart med de som likte innleggene mine i går, får ikke sett hvem de var. Så jeg valgte Tonje og Anna Rasmussen som blir linket å får en liten anbefaling nå.

 


Tonjemt.blogg.no

Tonje er ei utrolig herlig jente som blogger om mote, musikk, venner og familie. Bloggen hennes oppdateres ca hverdag og noen ganger flere ganger om dagen. Jeg begynte å lese bloggen hennes den siste uka i sommerferien, da jeg møtte denne skjønningen på mattekurs!

 


mammatilmichelle.blogg.no

Bak bloggen mammatilmichell er det ei ung å vakker mor som heter Anna Rasmussen. Hun er mamma til verdens skjønneste jente, Michelle. Leser du bloggen hennes får du vite mye om hverdagen hennes, livet som ung mor og masse fine bilder av MIchelle. Jeg leser bloggen hennes hver eneste dag og får melding på telefon hver gang hun har blogget. Stå på Anna, du er en god mor!

 

Da har jeg linket to flotte jenter, om du vil bli linket og få en liten anbefaling, så er det eneste du trenger å gjøre er å skrive en liten kommentar! :)

<3 Ingrid Madeleine

Les mer i arkivet » Januar 2013 » Desember 2012 » November 2012
legg meg til som venn

Hei! Jeg er Ingrid Madeleine, er 17 år og bor i Larvik. Her vil du lese om min hverdag, og litt forskjellig. Legg gjerne igjen en kommentar :-)ingridmadeleineeftedal@hotmail.com

gratisdesign av Tonjemt

hits