Linkrunde

VIl du bli linket? Kommenter under dette innlegget! ♥ 

#9 Beskriv drømmegutten

Jeg er så heldig at jeg har funnet drømmegutten min. Vi ble bestevenner veldig fort, og jeg begynte å bli forelsket. Han har en fantastisk personlighet som får deg til å føle deg perfekt i hans øyne. Passer alltid på deg, stiller alltid opp, er til å stole på og ikke minst ærlig. Han er kjempe snill og i mine øyne perfekt! Jeg falt først for utseende hans, fordi det er ikke så lett å falle for personligheten først. Men ble vi sammen! Noe jeg er kjempe glad for i dag, nå har vi vært sammen i 2år og 9 måneder så vi har den rette kjemien sammen♥


♥jeg elsker deg

Det er ikke lett å beskrive drømmegutten, men jeg prøvde så godt jeg kunne! Har ikke noen store krav for å finne drømmegutten. Noe jeg er heldig å slippe å lete etter!

?

Hvordan er din drømmegutt?
Har du funnet drømmegutten?
Har du noen av de samme "kravene" som meg?

 Coolstuff.no

Coolstuff.no er en nettside med utrolig mye forskjellige produkter. Enten du skal ha ting til hjemmet, mobilen, fester, halloween de har det aller meste. Jeg klikket meg inn på siden dems og fant ett kjempe smart produkt jeg ønsker meg!

 

Lifeproof (direktelink)

Det finnes utrolig mange iPhone deksler som skal beskytte iphonen din for riper, men finnes nesten ingen som Lifeproof. Lifeproof beskytter iPhonen din mot fall, slag, smuss, støt, snø, vann, brus og ikke minst riper. Hvis du skulle være så uhelding å miste mobilen din i vannet hvor det er under 2 meter til bunn, funker den fortsatt. Lifeproof er noe for meg, jeg mister mobilen min i bakken hele tiden men det har forsatt ikke skjedd den noe, men for å være på den sikre siden har jeg bestemt meg for å ønske meg denne. Lifeproof beskytter hele telefonen din, det er en beskyttelsesfilm over forsiden, men touchen er fortsatt like bra. Så nå kan du tekste med venner, ta bilder og blogge, mens du kjører båt eller sykler til skolen. Lifeproof finnes i mange farger og ikke minst har de den i hvit å svart så den passer perfekt til din iphone. Kjempe kjekt!

Jeg anbefaler dere å ta en tur innom Coolstuff. Kjempe mange bra produkter!

Har du vært på nettsiden før?
Like?
 

 

Alla dessa dagar som kom og gick inte viste jag att de var livet

Hei fantastiske lesere! Har du hatt en fin dag? jeg har hatt en helt grei dag i dag, våknet opp med mere snø på utsiden og kulde. Tok bussen til skolen, fordi det er på tide å sette bort scooteren nå. Er så avhengi av scooteren min, så det kommer jeg nok til å merke fort. Haha. Skoledagen begynte dagen med helsefremmende arbeid, å siste økt (time) før kroppsøvningen hørte vi på foredrag av barn- og - ungdom vg2. Ganske deilig skole dag egentlig. Jeg skulle ikke ha kroppsøvning i dag, fordi jeg begynner å bli syk og er veldig sliten av alt for tiden. Så de som ikke hadde gym måtte jobbe med noen oppgaver innenfor gym-faget. Men nå skal jeg slappe av litt, blogger med dere senere!<3ingridmadeleine

#8 Hvordan mobil har jegJeg har iPhone 4, jeg er kjempe fornøyd! Har hatt den siden jeg sto til konfirmasjon, å den har enda ikke knust! UTROLIG!

Hvordan mobil har du?

Vinter

Heihei, kjære søte! Har du hatt en fin dag? Det har jeg, deilig å være tilbake på skolen med de beste vennene i verden. Rett etter skolen dro jeg på jobb, ganske deilig å tjene litt penger i måneden uten om stipendet.

VET DERE HVA?

Det har snødd ute.... Jeg som skulle kjøre scooter i morgen :( haha, neida, blir jo julestemning med snø! Haha!

Er veldig sliten! Blogger mere i morgen!
<3maddie

#7 Et sted jeg vil akkurat nå

 
Jeg vil til ett varmt land, akkurat nå! THAILAND! har aldri vært der før, men Ida sa det var varmt å fint!

HAR DU VÆRT I THAILAND?
HVOR VIL DU AKKURAT NÅ?
 

♥ingrid madeleine

This is love

Hei fantastiske lesere, her kommer resten av bildene fra jeg å Andrea sin "fotoshoot" ♣


♥youandme
<3


i♥you


It's the times we're so crazy, that people think we're high. It's the times we laugh so hard, we can't help but cry. It's all the inside jokes and "remember whens". Those are all the reasons that we're best friends!

LIKE?

The movie: insidious

Nå har jeg å Andrea akkurat sett en utrolig skummel film som heter insidious.

Her kan du se traileren!

I hope you enjoy the trailer...

<3 ingrid madeleine

#6 Min favorittsang for tiden

har egentlig ikke noen flere favoritt sanger en denne akkurat nå!

LIKE ?

 

Les mer i arkivet » Januar 2013 » Desember 2012 » November 2012
legg meg til som venn

Hei! Jeg er Ingrid Madeleine, er 17 år og bor i Larvik. Her vil du lese om min hverdag, og litt forskjellig. Legg gjerne igjen en kommentar :-)ingridmadeleineeftedal@hotmail.com

gratisdesign av Tonjemt

hits